***scroll down for the English text***

Bloemkussen


In de afgelopen weken haakte ik weer van alles! Heerlijk! Zo ook dit bloemen kussen! Wat een leuk patroon om te haken! En werkelijk prachtig met alle bloemblad laagjes! Het patroon staat in de ‘Simple Haken’ van Juni/ juli. Het patroon is officieel van ‘Emma Lamb’  en staat ook in haar boek ‘Crochet Home’.

Wol opbergen

Omdat ik echt heel veel wol heb…echt!! Kijk maar naar deze foto.. Ik heb drie koffers gekocht en nog niet eens alles zit er in… (blush) Dus ik heb een besluit genomen om eerst zoveel mogelijk wol op te maken. Nu zoek ik een patroon passend bij de wol die ik heb en dit kussen is daar ook een resultaat van! Ik denk erover om er nog één te maken, want twee kussen op de bank vind ik net wat mooier<3

De wol die ik heb gebruikt is van de zeeman ‘Cotton’. D kleuren crème, donker grijs en taupe. Ik haakte het kussen op naald 4.
Liefs,
ZusjeKnus!
 ***English***

Floral pillow

In the past weeks i hooked a lot of things. Like this floral pillow. He’s so nice with all this pretty petal layers! It is a beautiful pattern to crochet! This pattern was described in the magazine ‘simply crochet’. june/ july (Netherlands) The pattern is from ‘Emma Lamb, this pattern is also described in here book ‘Crochet Home’.

Wool stow away

Because i have a lot of yarn…Really!! Look at this picture… I bought three suitcases, and not yet everything is in… (blush)
So i make the decision to not buy yarn, but first make up the yarn i have. So i choose a pattern appropriate the yarn and this pillow is one of them!
Do you like it? I am happy with it! Maby i make another one, because two pillows on the cauch is just more beautiful.. <3

For this pattern i used yarn from ‘de zeeman’, a store in the Netherlands. The name of the yarn is ‘cotton’ and i used shades of cream, taupe and dark gray.

With love,
ZusjeKnus!

 

Write A Comment

Pin It