de Maker

Wie?

Marijke, 31 jaar en moeder van drie prachtige meisjes! Toen ik nog studeerde voor sociaal werker, moest ik ook handwerklessen volgen. Ik kan mij nog herinneren dat ik veelal de hulp inschakelde van mijn klasgenoten. Nooit gedacht dat ik zo van handwerken zou gaan houden, maar ik hou van creëren en met een haaknaald en wol zijn er veel mogelijkheden om te creëren!

Met garen en wol zijn er zoveel mogelijkheden om de slingers in mijn leven op te hangen en het leven te vieren! 

Wanneer en waarom 

Eind Augustus 2012 kwam onze oudste dochter ter wereld. In die periode ben ik geïnteresseerd geraakt in het haken. Dat ging met een fijne haaknaald niet zo makkelijk, dus kocht ik een grote houten haaknaald nummer 10 en ‘hooked spaghetti’ textiel garen. Ik dacht ‘Lekker groot en daardoor voor mij overzichtelijk’…

Destijds hielp het grote textiel garen mij om de steken goed te zien en daardoor het haken onder de knie te krijgen.

En dat haken heb ik ondertussen goed onder de knie!

-Advertise-

En toen een blog

Mijn enthousiasme maakte dat ik veel werkjes niet afrondde, want ja, ik had alweer een nieuw idee waar aan begonnen moest worden. Met die reden ben ik een blog gestart. Ik mag van mezelf pas een blog schrijven wanneer ik het project heb afgerond. Geen ‘onderweg werkjes’ voor dit blog.  

Ontwerpen

 

In de tijd die volgde ben ik geïnspireerd geraakt door blog berichten en prachtige foto’s van andere haaksters (ik bedoel ook mannen) Nu ik stukken beter kan haken, merk ik dat ik ‘vrij haken’ prettig vind werken. Ik haak makkelijk zonder een patroon en soms werk ik zo’n werkje uit en deel dit op dit blog.  

Sociale media

 

Ik deel mijn gemaakte werkjes via dit blog en via de sociale media kanalen InstagramPinterest en Facebook. Daarmee hoop ik ook jou en vele anderen te inspireren met mijn werk en vooral als een mooi overzicht voor mezelf

Liefs!
ZusjeKnus

Pin It