Ben je benieuwd naar mijn verhaal van het tweede haakfeest dat ik had?
Sowieso wil ik je de mooie sjaal ‘Scarf & me sjaal’ laten zien die ik er aan over hield. Naja, niet alleen de sjaal! Ik ging met twee tassen vol wol naar huis! Echt gewoon te gek, ik kreeg het namelijk allemaal gratis! Geschonken door de wolmerken @langyarns_official @stylecraftyarns @katiayarns @borgodepazzi @yarnand colors @byclaire_ en het mooie label van @vanmez11

@tresjolie_liv

Marion, op Instagram bekent onder de naam @tresjolie_liv, die dit haakfeestje bij Wolplein organiseerde, had voor de gelegenheid een sjaal ontworpen onder de naam ‘scarf and me sjaal’.
Koen, de naam achter het wolmerk ‘Yarn and Colors’, heeft voor de gelegenheid wol beschikbaar gesteld! Van te voren mochten wij 4 bollen voor de hoofdkleur en 1 bol voor de rand kiezen!
Toen ik aankwam stonden mijn spullen in een

doosje klaar, net als wat lekkers en een warme of koude drank! Wat zag het er feestelijk uit!

-Advertise-

Contacten

Er stonden twee blokken van tafels waar mede IG’s zaten. Erg gezellig om zo elkaar te zien, sommige voor het eerst, maar ook een aantal opnieuw.
Eenmaal in gesprek kwamen we er achter dat we met 5 mensen ‘toevallig’ naast elkaar zaten, die ook alle 5 zijn uitgenodigd voor de pre-party van ‘studio Hip en Stip’ op 11 November. Als je bedenkt dat we met zeker zo’n 25 vrouwen daar waren en wij precies naast elkaar zaten! Dat vonden wij toch wel een grappig toeval! Heerlijk gekletst over o.a. dat komende feest en over de hoeveelheid aan boeken die er de afgelopen tijd en komende tijd op ‘de markt’ verschijnen.

‘Scarf & me sjaal’

Ja en dan de sjaal! Wat haakte deze gemakkelijk weg! Heerlijk is dat! Binnen een week had ik hem klaar en een week na het feest heb ik hem heerlijk de hele dag al om mijn nek gehad!
Ik haakte het patroon met naald 5,5 en de rand met naald 3,5. Iets groter dan aangegeven.
Vind je de sjaal mooi? Je kunt Marion via haar Instagram account een berichtje sturen zodat je dit patroon ook kunt gebruiken en jij zo je eigen versie kunt maken!
Instagram Marion 

Label bingo

Halverwege het feest kwam er een mandje rond: we mochten een loodje trekken. Joyce van ‘@vanmez11’ deelde op deze creatieve manier labels die je aan de sjaal kunt bevestigen.
In een prachtig ingepakt envelopje zat mijn loodje. Daarna werden de nummers genoemd en kreeg je een prachtig label, geschonken door VANMEZ11 Super he!
Website: VANMEZ11

Studio Hip en Stip

Zoals ik al zei: we zaten met 5 creatievelingen bij elkaar, die ook allemaal naar de pre- party mogen komen van Annemarie. In dezelfde week dat ik dit haakfeest had, kreeg ik ook deze gezellige uitnodiging op de mat!
Van Annemarie van ‘Studio Hip en Stip’! Na een vermoeiende avonddienst is dit toch de meest heerlijke, fleurige post die je van je deurmat kunt oprapen?!
Ik zie er enorm naar uit om voor haar boek feest, met een iets intiemer clubje al het moois te bekijken, met elkaar te lunchen en natuurlijk met veel kleur te gaan haken!
Ik zal je hier op de hoogte houden zodat jij ook een beetje het gevoel hebt aanwezig te zijn geweest!! Maar je kunt er ook voor kiezen om op 11 November, vanaf 13:00 bij Wolplein aanwezig te zijn. Kunnen we ook even naar elkaar zwaaien 😉

2 Comments

  1. Dat klinkt als een heel leuk en geslaagd feestje. Prachtige sjaal, die heb je snel gehaakt! Fijne zondag nog!
    Groetjes Lisa

Write A Comment

Pin It