Waar een voorraad wol al niet goed voor is! Door mijn liefde voor wolletjes en garen, heb ik de neiging om veel garen aan te schaffen -Niet eens wetend wat ik er mee wil haken-.
Lees maar snel verder, want ik maakte een start voor een gehaakte jurk; met vintage garen van de Xenos!

Start van een gehaakte jurk

-Advertise-
Jurk haken

Een update van mijn huidige project. Momenteel ben ik bezig met een jurk. En wat is hij al leuk! Ik ben bijna klaar! Toch kan ik niet wachten om al wat kleine kiekjes te laten zien!

Het patroon dat ik gebruik komt uit de ‘Sandra haaktrends’ en staat daar in beschreven onder de noemer ‘strandjurkje’. Ik wil er een mooi onderjurkje bij zoeken zodat ik dit gewoon als ‘door de week kleding’ aan kan doen 😉

Xenos garen

Het garen heb ik eerder al eens gekocht bij de Xenos en heet ‘vintage’. Ik vind het een beetje  een ‘blue jeans’ kleur. Het is gemĂȘleerd garen van witte en blauwe kleuren. Ik vind hem echt prachtig en het haakt ook fijn weg!
-Advertise-Cadzand

Vorig weekend heerlijk een nachtje weg geweest naar Cadzand. Mijn schoonouders waren daar op vakantie en dat was heerlijk genieten. Op het strand kon ik ook mooie plaatjes schieten van mijn jurkje. Wat was het licht daar prachtig! Voor het maken van foto’s is natuurlijk licht het beste voor mooie foto’s.
Dit weekend zal het jurkje zeker klaar zijn, alleen dan nog verder zoeken naar een passend onderjurkje zodat ik jullie het eindresultaat kan laten zien!
Liefs,
ZusjeKnus!

Write A Comment

Pin It