Hoewel de herfst al wel even bezig is, deel ik nog graag dit herfstblad met jullie! Ik kocht laatst een nieuwe tas en wilde er wat aan haken. Dat werd dus dit gehaakte herfstblad! Ik deel hem graag met je, dat kun je hem ook haken als je dit leuk vindt! Ik gebruikte zelf een bolletje scheepjes garen ‘softfun’ en gebruikte daarvoor haaknaald 5 mm. Maar eerlijk is eerlijk, het maakt niet uit wat je gebruikt, als je maar zorgt dat je haaknaald passend is bij de dikte van het garen. Ik heb  twee herfstbladeren gehaakt en deze aan elkaar gehaakt en hem gevuld met fiber fill. Geniet van dit kleine project!

Gehaakt herfstblad


Gehaakt herfstblad 2
Gehaakt herfstblad 3
Gehaakt herfstblad  4
2 Comments

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) Reply

    Wat een mooi herfstblad. Prachtige kleur bij je tas.
    Hier in huis hangt een heel groot gehaakt herfstblad. Jouw exemplaar vind ik ook erg leuk. Ga je patroontje onthouden. Bedankt voor ‘t delen!
    Groet, Ilse

Write A Comment

Pin It