Dit schattige gehaakte commode mandje haakte ik voor op de commode van de baby. Staat erg lief! Alle badartikelen erin en dat staat zowel mooi als opgeruimd! Ik heb de mint kleurige badartikelen van de Etos erin staan (fijne producten overigens!) en het aankleedkussenhoes wat ik kocht bij de Hema is ook in mintgroen, heerlijk zo’n eenheid! De commode staat direct achter ons bed. Heel fijn, zo heb ik alles bij de hand in de eerste periode dat de baby bij ons op de kamer slaapt. Zeker met nachtvoedingen, dan wil ik niet veel door huis heen lopen..!

Patroon gehaakt mandje

Het patroon heb ik, naar ik mij kan herinneren, van Hooked.nl Echter kon ik het patroon niet meer vinden. Mocht je toch ook een commode mandje willen haken is dit een leuke variant
Link naar een alternatief commode mandje: Commodetasje
De versie die ik maakte zit een steek in waardoor het leuke randje ontstaat. Wanneer ik het patroon nog eens tegen kom, zal ik dit artikel bijwerken en de link toevoegen!

Etos baby bad artikelen

De artikelen die in het mandje staan komen bij de Etos vandaan. Naast dat ze het bekende baby bad geurtje hebben, zijn deze zachte kleuren van de flesjes -mintgroen- precies wat ik wilde voor de kleine details voor de ‘babykamer’. Niet zozeer een baby kamer hoor: gewoon op onze slaapkamer waar meer dan genoeg ruimte is om de sfeer van een babykamertje toe te voegen. En die spullen wilde ik in deze lieve mint tinten!

 

Write A Comment

Pin It