Hier is hij dan; af. Mijn luchtige zomersjaal. Oké, eerlijk is eerlijk: vorig jaar al aan begonnen.
Hierdoor is het geen omslagdoek geworden, wat ik in eerste instantie wilde maken, maar een sjaal. Een heerlijke luchtige sjaal voor dagen zoals nu: wanneer de regen met bakken uit de hemel valt en je wel gewoon in je T-shirt loopt. En het formaat is dus eigenlijk wel heel goed zo, als ik meer garen zou hebben gehad, was ik vast en zeker door gegaan tot een enorme variant, wat ik stiekem nog steeds wil.

Vorig jaar kocht ik drie bolletjes van het garen bij de Action. Deze waren nu natuurlijk niet meer in de collectie. Maar goed, daardoor werd er een extra beroep gedaan op mijn creativiteit 😉


Het patroon is denk ik het meest simpele patroon van een omslagdoek. De tekening laat duidelijk zien hoe je moet haken om deze sjaal te maken. Doordat het garen gemêleerd is, geeft dit een mooi effect! Het randje haakte ik d.m.v. de schelpsteek en daarna met bruin op de schelpjes rand vasten. Als laatste detail bevestigde ik een gr
ote kraal aan de punt. En weet je: ik vind hem zelf zo leuk geworden!
 
Liefs, (Cheers)
Zusjeknus!
 
 
 
 
 
 

 

Write A Comment

Pin It