Mijn haakprojecten echt helemaal afronden is niet mijn meest sterkte kant. Dus in het kader van ‘afmaken waar ik aan begin’, heb ik vandaag deze ‘tuttel uil’ afgerond.
Het is eigenlijk best een lief beestje geworden en mijn dochtertje van 7,5 maand kroelt er lief mee. En daar doe ik voor: een tevreden kindje!

Het tuttel uil proces

Aan het einde van de zomer van 2014 was ik hier al mee bezig. Op het einde van dit proces -Ik was aan het laatste gedeelte van het sierrandje bezig- raakte ik mijn haaknaald kwijt. Maar je raad het vast wel; toen de naald eenmaal boven water was, was ik al weer met wat anders bezig…

Iedere keer probeer ik wat van mijn stapel ‘onaf geronde werkjes’ af te ronden en daarom was nu deze uil aan de beurd. En wat een schatje met haar lieve zoete, vrolijke kleurtjes. Oordeel zelf maar.

Het patroon vond ik via deze site Daar staat ook de Engelse beschrijving.

2 Comments

  1. Wat eeen lief tutteldoekje. Mooi gemaakt.

    Even een vraagje: ik volg veel blogs via Bloglovin net als veel anders bloggers daar blogs volgen. Jouw blog kon ik er nog niet vinden. Ik heb aangegeven dat ik jouw blog graag aan hun lijst toegevoegd wil zien. Als je het leuk vindt dat meer mensen jouw blog gaan ontdekken en lezen, dan is mijn tip om jouw blog bij Bloglovin te claimen. Je kunt dan op jouw eigen blog een knop toevoegen en mensen uitnodigen om jouw blog via Bloglovin te volgen.

    Groetjes, Margaret (Amber's Creaties)

Write A Comment

Pin It