Haakpatroon meisjesjurk- The Elice Dress!
Nou, het was even stil hier. Niet dat ik niets doe hoor! Ik haak nog steeds veel, maar met 2 kleine kinderen, een baan en de rest wat in dat plaatje thuis hoort, ben ik de tijd altijd een beetje aan het sturen, maar eigenlijk stuurt de tijd mij ook. En dan denk ik opeens ‘hey, eigenlijk heb ik al even niet op mijn blog gepost’.  Het zit zo dat ik veel van de dingen die ik soort van ‘moet’ doen, écht ook wel fijn vindt om te doen…. maar ik doe eigenlijk van alles een beetje. Behalve het haken, dat doe ik dan wel weer veel. Wanneer ik een dag niet heb gehaakt, is dat vaak omdat ik de zwijnenstal in mijn woning weer eens moet bijwerken en als ik dat gedaan heb, ontdek ik dat ik ook best wel fijn huisje heb, dus geniet ik eigenlijk ook best weer van het opruimen en schoonmaken. Maar het meest geniet ik van dit: het resultaat van mijn haakwerk, vooral wanneer het op deze manier is gecombineerd, namelijk met mijn twee mooie en lieve meisjes…! Lees snel verder….

-Advertise-Gehaakte meisjesjurk

Gehaakte kleding is zo mooi! Zeker een romantisch jurkje! En dat is wat ik maakte voor Elice, mijn jongste dochter. Het garen kocht ik bij So strene Grene. Ik kende dit winkeltje helemaal niet en ik was in Rotterdam en liep binnen… hebben ze gewoon garen! En nog veel ook! Het garen heeft een prachtige matte uitstraling, iets wat ik erg mooi vindt. Wat ik wel jammer vond is dat het na het wassen wat dof is geworden, wat anders is als mat 🙂

Het winkeltje kan ik trouwens enorm aanraden, allerhande artikelen voor een leuk prijsje. Van inrichting tot keukengerei tot spullen om te aquarellen en dus ook wolletjes en garen!
Op de WEBSITE kun je een impressie krijgen van de winkels en kijken naar een shop bij jou in de buurt.

-Advertise-
Patroon gehaakte meisjesjurk- The Elice Dress!

Tja, en dan nu het patroon! Het patroon is netjes uitgewerkt in een downloadbare PDF. Ik heb er een Haakdiagram bijgemaakt en veel mooie duidelijke foto’s. Verder Is het patroon helemaal uitgeschreven; er zijn veel mensen die dit prettig vinden, maar ik verwacht wanneer je de steek te pakken hebt, je lekker tomeloos kunt doorhaken.
Het patroon is te koop in mijn Etsy- shop, voor wie dit niet prettig vindt: stuur mij een e-mail dan kun je het natuurlijk ook op een andere manier kopen.
Persoonlijk vind ik Etsy fijn kopen. Je hoeft niet veel in te vullen en na betaling (IDEAL of andere manieren) kun je het patroon zo downloaden!
Het patroon is in maat 110/116 Mijn dochters van bijna 4 en bijna 6 passen dit goed. Ik ben nu ook bijna klaar met een versie in maat 98/104, dit is voor een leeftijd 3 jaar. Door te combineren met kleuren, krijg je zo weer een heel ander jurkje en mijn meiden dragen de jurkjes enorm graag!

DE LINK NAAR HET KOOP PATROON

Kijk maar naar de foto’s, hoe vindt jij de jurkjes geworden?

Liefs Zusjeknus

1 Comment

  1. Wat een prachtige jurkjes en wat staan ze je meiden mooi! Ik had hetzelfde met een kussenhoes die ik haakte met dit garen hier na een keer wassen al een beetje vaal. Het haakwerk word er gelukkig niet minder mooi om!

Write A Comment

Pin It