Deze sjaal draag ik erg graag! Twee keer haakte ik de ‘Soft & Cozy’ sjaal. Zeker nu de dagen weer korter zijn en het buiten af en toe weer wat kouder is, tja, dan willen wij natuurlijk een zachte en warme sjaal! Het garen van de Zeeman -het Juliagaren- heb ik gebruikt voor deze sjaal en dan kan het niet anders dan dat deze sjaal zacht en warm is geworden! Vandaar dus ook de naam van deze sjaal. Nu wil ik in eerste instantie deze sjaal verkopen in mijn Etsy- shop, maar ach. Ik kies ervoor om deze toch online te plaatsen! Ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben. Wat mij betreft haakt het patroon heerlijk weg en in een paar avonden heb je zo een nieuwe sjaal! Kun je misschien ook je ‘Julia voorraad’ een beetje uitdunnen 🙂 2 Comments

 1. Emily Boutens Reply

  Wat een leuke sjaal. Ik heb een ontzettend grote voorraad julia dus uitdunnen zou eigenlijk best wel eens handig zijn haha.
  Heel erg bedankt voor je mooie patroon. Daar gaan veel mensen plezier van hebben denk ik. Ik in ieder geval wel. En iets met een lijstje met miljoen projecten om te maken haha.
  Fijn weekend alvast.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  • haha, ook zo herkenbaar dat lijstje…
   Ik probeer ook echt projecten eerst af te maken, maar de realiteit is dat er stiekem weer van alles aan mijn naald hangt.

   Bedankt voor je leuke berichtje!
   Liefs!

Write A Comment

Pin It