Tjonge zeg, wat een geweldig leuke reacties op mijn vorige blogbericht! 
Wat super leuk dat je reageerde op het bericht en mee wilde doen aan de give-away van het leuke boek van Annemarie van Studio Hip en Stip! Ik heb ondertussen al wat vlaggetjes gehaakt, kan ik mooi in stijl dit boek weggeven!


-Advertise-Lootje trekken

En dan een winnaar kiezen..! Nou dat is echt niet zo makkelijk met zoveel leuke en mooie reacties!
Dus ik dacht: ik schrijf iedereen die mee wilde doen op een briefje en stop ze allemaal in een (gehaakt) mandje: ja in een gehaakt mandje, als ik het dan zo doe, dan wel in stijl!
Daarnaast zitten we vast allemaal in sinterklaas sferen, dus ik trek een lootje en tja.. wie er op staat heeft het boek gewonnen!
(Ps: Wil de persoon haar gegevens naar mij sturen via mijn e-mail adres? zusjeknus@outlook.com )

Heb je het boek niet gewonnen? Dan kun je het boek natuurlijk kopen. Hier is de link:

Bloggers

Nu heb ik nog niet alle reacties zover doorgewerkt en ook jou blogadres bekeken. Dat ga ik wel doen hoor! Zo kan ik ook gezellig bij jou blog/ website komen neuzen. Laat gerust onder dit bericht je blogadres achter, dan kunnen anderen er ook kijken. Altijd leuk om andere blogberichten te lezen en inspiratie op te doen!

Gehaakte lampenkap

Afgelopen maand ben ik voor iemand bezig geweest om een lampenkap te haken. De mevrouw in kwestie kan niet haken en via Pinterest vond ze mijn gehaakte lampenkap, die maakte ik vorig jaar al en via een foto van mij op Pinterest kwam zo op mijn website terecht. Ze vroeg of ik ook in opdracht haak. Nou eigenlijk nog niet echt, al wel vaker kreeg ik de vraag, alleen deed ik daar nooit wat mee. Maar nu dus wel!
De kap is bijna af en volgende week zal ik je er in een nieuw blogbericht alles over vertellen.
Hij is namelijk heel groot: 55cm in doorsnede! Alvast een foto voor wie hem nog niet gezien heeft..!Het Blogbericht kun je HIER vinden, dan kun je er zelf ook één haken!

-Advertise-

‘Vintage’ Stoel

Enuh, zie je die stoel? De Oma van mijn man deed deze stoel weg, want er kwam een andere.
Hij is behoorlijk geleefd, maar daar hou ik wel van! Dus sinds deze week staat deze ook in mijn kamer te pronken! #helemaalblijmee

Iedereen een heel fijn weekend!
Liefs,
Zusjeknus

8 Comments

  • Ja sorry, weggeven doe ik graag aan meer mensen hoor, maar dat kan ik ook niet betalen hihi

 1. Proficiat Margreet!
  Mijn blog: http://www.katkatkatoen.blogspot.be
  En je lampenkap is knap, Marijke!! Ik haak ook bijna nooit in opdracht, omdat ik vooral graag haak waar ik zin in heb en sommige opdrachten ook echt een uitdaging zijn. Maar af en toe doe ik dat wel en dan is het superleuk.
  Geniet van je weekend en van je stoel (alleen al een plezier om naar te kijken)!

  • hihi precies zoals ik er dus ook in sta! Ik krijg er ook echt stress van! Dan ben ik echt bang dat de ander het straks niet mooi vindt!
   Dankjewel lieve Sigrid!

 2. Ik heb thuis ook zo’n stoel, in het zwart, staan. Mooi, hé!
  Leuk voor de winnares, en jij dank je wel voor de kans,
  Groetjes Sofie

Write A Comment

Pin It