Al eerder haakte ik een sjaaltje voor mijn jongste meisje. En nu haakte ik hier ook een bijpassend mutsje bij! Zo is het een mooi compleet setje! Met een grote strik erop is een mooi zoet meisjes setje geworden, zeker in deze roze tinten! Ik hou ervan! 

Mutsje en sjaal- een compleet setje

Dit mutsje haakte ik bij een sjaaltje wat ik eerder al maakte, hierover meer in mijn volgende bericht.
(Dit is de LINK naar het bericht van het sjaaltje)
Het is een eigen creatie waar ik tijdens het maken van het mutsje ook het patroon van heb uit geschreven. En ik ben er best een beetje trots op; eindelijk gelukt om echt een eigen ontwerp uit te schrijven! Nu ik steeds beter wordt met het haken en zoals nu ook, zonder patroon iets uit mijn handen komt, motiveert dit meer om verder te gaan!!


Benodigdheden:

  • Gebruikte haaknaald: maat 5
  • Gebruikte wol: Royal van de Zeeman

Beschrijving patroon:

Bezig met uitwerken 🙂

Write A Comment

Pin It