***Scroll down for the English text***

Lieve lezers,

Zoals beloofd nog meer gehaakte items! Een trui! Wat vind ik het leuk om kleding te haken! Door kleding te haken leer ik veel om uiteindelijk meer patronen zelf te gaan ontwerpen, want eigenlijk vind ik dat toch wel het leukste om te doen. Gewoon een leeg doek en zelf inkleuren hoe ik het wil hebben! Dus volg ik ook netjes patronen om zo ook te leren hoe het wiel ook al door anderen is uitgevonden! Patronen volgen vind ik ook lastiger: continu weer opzoeken waar je in het patroon bent gebleven.. 🙂

Patroon

Deze trui stond in het eerste nummer van de ‘Simply haken’ uit 2014 en ik haakte het patroon met 7 bollen ‘Stone’ van de action in de kleur roze… hoe zoet… 😉

Te weinig

Ik had net te weinig wol… Al 4 action winkels langs geweest, maar geen bol te bekennen. Ik deelde op instagram mijn probleem en… iemand had nog een bol liggen en wilde deze graag naar mij opsturen! Zo lief, ze wilde er niets voor hebben. Gesproken over voordelen van de social media!

Ik hoop dat het je inspireert om ook kleding te haken!
Kijk maar hieronder, daar kun je op de foto het eindresultaat zien!

Liefs,
ZusjeKnus!
***English*** 
Dear Followers,
As promised more crochet stuff! A crocheted sweater! It’s so nice to crochet clothing!I learn a lot through crochet clothing by follow a pattern, to go ultimately designing by myself. Earlier I already made two cardigan’s by myself. I find it really fun to design by myself. It is like  a blank canvas that I can give all the colors that i want.
This cardigan is described in the first edition ‘Simpley Crocheting’, Dutch version, from 2014. I used seven balls of wool from the store ‘action’from the brabd ‘stone’in the color pink. I hope it inspire you to also make crochet clothing!
Thank for visit! With Love,
ZusjeKnus

6 Comments

  1. Wat een mooie trui! Ik vind het ook zo leuk om zelf haakontwerpen te maken. Voor het lezen van ingewikkelde patronen heb ik minder geduld, doe mij dan maar een tekening. 😉

  2. Wauw, wat een geweldig mooie trui! Ik ben ook bezig met zelf patronen schrijven, maar dan wel voor kleine knuffeltjes. Kledingsstukken zijn mij vaak toch te grote en langdurige projecten. Groetjes Inge

  3. Heel mooie trui heb je gemaakt! De kleur staat je prachtig en het model zit gegoten, perfect toch? Veel draagplezier!

  4. Ik heb je leuke knuffeltjes gezien! Het klopt dat het wel wat lange stukken haakwerk zijn, dus mijn geduld en doorzettingsvermogen word daardoor wel op de proef gesteld 🙂

Write A Comment

Pin It